Search
Generic filters

Butyrospermum Parkii

Bambucké máslo

Butyrospermum Parkii, česky známé jako bambucké máslo, Shea Butter či máslo Karité, pochází z Afriky a je nazývané přírodním zázrakem. Jeho účinky na pleť jsou široké – vyživuje, hydratuje, zklidňuje a pomáhá stimulovat tvorbu kolagenu. Má vysoký obsah vitaminů A, D, E a F. V současné době hojně využívané v kosmetickém průmyslu. Je nekomedogenní.

Butyrospermum Parkii

v zajímavých článcích

O této účinné látce se v žádném článku nezmiňujeme.

Wishlist 0
Continue Shopping

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.