Search
Generic filters

Citrus Aurantium Dulcis Oil

Pomerančový olej

Citrus Aurantium Dulcis Oil, česky známý jako olej z pomerančové kůry, je získávaný rozemletím sušené kůry a jejím následným smícháním s vodou. Poté se této vzniklé pasty pomocí odstředění získává esenciální olej, který se poté pro použití v kosmetice ještě zbaví tzv. terpenů (vznikne deterpenovaný olej). Olej z pomerančové kůry má antiseptické a čistící účinky, prokrvuje pokožku a zlepšuje mikrocirkulaci živin.

Citrus Aurantium Dulcis Oil

v zajímavých článcích

O této účinné látce se v žádném článku nezmiňujeme.

Citrus Aurantium Dulcis Oil

v produktech

Tato účinná látka není obsažena v žádném z produktů, které zde máme.

Wishlist 0
Continue Shopping

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.