Search
Generic filters

Lactic Acid

Lactic Acid, česky kyselina mléčná, je v dermokosmetice používaná v produktech, které mají za úkol zajistit hydrataci pleti a zklidnit její podráždění. Účinek kyseliny mléčné se odvíjí také od její koncentrace, při vyšší koncentraci je její účinek keratolytický, má protizánětlivé účinky a je používaná při léčbě akné, pomáhá odstranit přebytečné kožní buňky. Je součástí AHA kyselin, které mají prokazatelně protivráskový a rozjasňující efekt.

Lactic Acid

v zajímavých článcích

O této účinné látce se v žádném článku nezmiňujeme.

Wishlist 0
Continue Shopping

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.