Search
Generic filters

Olea Europaea Fruit Oil

Olivový olej

Olea Europaea Fruit Oil, česky známý jako olivový olej, je další z často používaných olejů v dermokosmetice.  Jeho příznivých účinků se využívá v pleťových, tělových i vlasových přípravcích. Působí hojivě, protizánětlivě, pokožku a vlasy hydratuje a pomáhá i léčit, např. mírné popáleniny od slunce. Může mít tendence ucpávat póry.

Olea Europaea Fruit Oil

v zajímavých článcích

O této účinné látce se v žádném článku nezmiňujeme.

Olea Europaea Fruit Oil

v produktech

Tato účinná látka není obsažena v žádném z produktů, které zde máme.

Wishlist 0
Continue Shopping

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.