Search
Generic filters

Paraffinum Liquidum

Paraffium Liquidum je směs kapalných uhlovodíků získávaná destilací ropy. Je to jedna z nejčastěji používanějších složek v dermokosmetice. Zabraňuje dehydrataci a pomáhá hojení ran. Je to neprávem dehonestovaná složka dermokosmetiky, a tak jsem pro vás na téma Paraffium Liquidum napsala článek.

Paraffinum Liquidum

v zajímavých článcích

O této účinné látce se v žádném článku nezmiňujeme.

Wishlist 0
Continue Shopping

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.