Search
Generic filters

Persea Gratissima Oil

Avokádový olej

Persea Gratissima Oil, česky známý jako avokádový olej, je v dermokosmetice používaný pro svou schopnost intenzivně vyživovat a obnovovat křehkou, suchou a citlivou pokožku, pro kterou je doslova balzámem. Avokádový olej podporuje regeneraci pokožky a je často používaný i v produktech pro pokožku s lupénkou nebo ekzémem. Má sklon ucpávat póry, je středně komedogenní.

Persea Gratissima Oil

v zajímavých článcích

O této účinné látce se v žádném článku nezmiňujeme.

Wishlist 0
Continue Shopping

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.