Search
Generic filters

Prunus Armeniaca Kernel Oil 

Meruňkový olej

Prunus Armeniaca Kernel Oil, česky známý jako meruňkový olej nebo olej z meruňkových jader, je pro své příznivé účinky na pleť jedním z nejoblíbenějších olejů používaných v dermokosmetice. Olej je regenerační, zklidňující, pokožku zjemňuje a je dobře snášen i ekzematickou pokožkou. Může mít tendence ucpávat póry.

Prunus Armeniaca Kernel Oil 

v zajímavých článcích

O této účinné látce se v žádném článku nezmiňujeme.

Wishlist 0
Continue Shopping

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.