Search
Generic filters

Skvalan

Skvalan je v dermokosmetice používaný pro svou hydratační schopnost. Je získáván jak z rostlinných, tak živočišných olejů. Je to významný antioxidant a pomáhá pokožku chránit před slunečním zářením. Můžete narazit i na název skvalen, to je ale původní látka, která má pro použití v přípravcích péče o pleť krátkou trvanlivost. Následnou úpravou skvalenu vzniká skvalan, který má trvanlivost delší.

Skvalan

v zajímavých článcích

O této účinné látce se v žádném článku nezmiňujeme.

Wishlist 0
Continue Shopping

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.